Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

8.08.2024

Vihdoinkin pääsen kirjoittamaan omalla läppärillä

 


 

tekstiä eikä tarvitse räpeltää tabletilla tai puhelimella.Tosin wifi ei toimi tuossa rakennuksessa missä asumme. "Pitää" tulla linnaan jotta saa yhteyden.Mikäs tässä linnan salissa on istuskella kun on viileää ja tarjoilija toi juuri minulle kylmää valkkaria tuohon pöydälle. EN valita!



Tehtiin pieni retki Heidecksburgin linnaa joka sijaitsee Rudolstadtissa.Emme olleet hakemassa trapantin ohjauspyörää mutta nähtiin kylläkin kokonainen trapantti.

 


Tuollaiset mukulakivikadut on hippasen hankalia liikkua rollaattorilla. Tulipahan tuokin linna nähtyä mutta ei siitä sen enempää  vaan keskityn tähän meidän majapaikkaan.

En ole koskaan nähnyt  että aamiainen on katettu niin kauniisti ja houkuttelevasti kuin täällä.






Yöllä kun kävin ulkona tupakalla oli hotellin käytävällä lentelemässä lepakko joka ihan hermostui kun laitoin valot päälle.Heikkohermoisempi olisi voinut kiljaista ja herättää kaikki nukkujat.




                                                        Tässä rakennuksessa on huoneemme









Tämä valinta majapaikaksi oli kyllä loistava valinta.Koko ajan huomaa jonkin mielettömän hienon yksityiskohdan mitä ei ole aikaisemmin huomannut.




Huomenna lähdetään taas ajelemaan kohti kotia. Suuntana Travemunde johon on matkaan noin 500km.

Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...