Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

8.03.2024

Kotielämä jatkuu ranskanmaalla

Tuntuu ihan uskomattomalta,että me ollaan oltu  täällä jo toista viikkoa.Jotenkin kuvittelin ,että kaupunki alkaa tulla tutuksi parin päivän jälkeen.Vaikka joka päivä tuolla suhaan autolla,en ilman navigaattoria ja kartanlukijaa selvisi ollenkaan.Ja ranskalaiset kuskit ovat aika tempperamenttista porukkaa (kauniisti sanottuna).Eräänä päivänä kun tultiin kotiin, pihalle pääsee pikkukadulta.Ja kun siinä on autoja parkissa molemmin puolin,on aika ahdasta.Kestää hetken kun sähköportti avautuu,odotin sitä ja mulla oli vilkku päällä.Eikös yksi porchekuski ole takapuskurissa kiinni soittaa torvea.Ja tämä on vaan yksi tapahtuma.
Ensi tiistai iltana alkaa sitten kotimatka.Isäntäväki on kotona noin 21.00 ja meillä on sitten tavarat valmiina autossa ja poistutaan pelipaikalta. He kylläkin sanoi, että voimme lähteä iltapäivällä jos meillä on kiire.Meillä ei ole kiire ja en voisi jättää koiraa kotiin yksinään.Jos heille vaikka sattuisi kotimatkalla jotain niin koiruus olisi täällä yksinään.Vasta kun he ovat astuneet kynnyksen yli,voimme poistua paikalta.
Ensimmäisen yön ollaan Saksan puolella Kehlissä.Meillä on ihan vartin matka hotelliin.Seuraavana päivänä ajetaa Uhlstadiin ja matkaa on vajaa 500 km.Olemma kaksi yötä linnassa  ja sitten taas matka jatkuu.
Tänään me käytiin markkinoila.Ostin ihanan pienen purkin,oliskohan sen tarkoitus olla pillepurkki ja kattilan alusen missä on niin söpö lehmä.
Paljon oli väkeä liikkeellä 


Jopa nin paljon kun lähdettiin kohti kotia tuli sellainen olo,että nyt kotiin asap.


Kävin pari päivää sitten tuossa  liikkeessä ja nyt piti mennä uudestaan. Siellä on ihania puukoristeita.

Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...