Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

8.13.2024

Matka jatkui kohti loppuaan



Travemunden keskustasta oli tosi huonosti opasteet satamaan ja goolemaps sekoili taas täysin.Mutta niin olin sekoillut minäkin.Olin varannut meille 2 hyttiä mutta en ollut varannut/maksanut autopaikkaa.Taas tupsahti 70.00€ lisää matkan hintaan ja satamassa oli muutenkin aika sekaista- tai sitten vaan munsta tuntui siltä.

Olisihan meille yksi hytti riittänyt mut jos ois tullut riita , olisi ollut molemmilla omat hytit.Olin kyllä tyytyväinen mahdollisuudesta nukkua oikein sängyssä. Vetelinkin sitten 2xpäikkärit.

Laiva oli satamassa klo 17.30  joten olin varannut meille hotellihuoneen noin 120km päässä  olevassa Åstorpista.Tuon matkan jaksoi hyvin ajaa  kun oli nukkunut ja tiesi sen olevan seuraavan päivän ajokilometreistä pois.

Olimme varanneet hotellihuoneen https://www.hotelmilano.se/

Respassa ei ollut ketään vaan lappu ikkunassa missä puhelinnumero. Siellä oleva henkilö kertoi , että meille on varattu mökki numero 5.Hotellin takapihalle on rakennettu pieni mökkikylä. Sinne sitten vaan ja tavarat mökkiin. Oltiin katsottu, että hotellin yhteydessä on pizzeria jonka pizzoja kehuttiin- ei niinkään sisustusta.Sinne siis syömään ja olikin ihan kohtuu pizzat. Tänä aikana laitoin pari viestiä kun halusin tietää miten saamme wifi yhteyden toimimaan.Kun olimme menossa takaisin mökkiin, oli nais-ihminen juuri menossa respa-rakennukseen. Hänellä olikin lappu valmiina kädessä jossa oli wifin tiedot.Hän alkoi katsomaan meidän bookkausta ja sanoi , ettei bookingin kautta ole heille tullut maksua.Hän siis halusi , että maksamme mökin. Sujuvasti hän toimi puhelimellani niin, että perutti varauksemme ja varasi sen uudestaan.Nyt vaan seuraan meneekö maksu tuplana tililtämme. Mökki on tarkoitettu 4-6 hengelle.  Siellä on pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Mutta yksi lasi ja yksi muki. Sitten kun huomasin , ettei siellä ollenkaan pyyhkeitä kävin ilmoittamassa siitä. Respan nainen lupasi , että hän tuo ne 20 minuutin päästä. Kun olin odottanut 1½h laitoin viestin ja kysyin, miten pitkään niitä pitää vielä odottaa??? Sitten hän toikin ne samantien.



Pakollinen varpaiden pesu tuossa homeisessa suihkunurkkauksessa oli se max mitä siellä voi hoitaa.

Nyt aloin katsomaan noita hintoja tarkemmin.Tässä mökissä maksoi yö kahdelta hengeltä  74€ ja Saksan puolella, linnassa kun oltiin kaksi yötä/kaksi henkilöä maksoi 144,50.

Aamulla  laitettiin reippaasti kamat kasaan ja lähdettiin ajamaan läpi sweamamman kotikontuja.Pysähdyttiin bensiksille tankkaamaan ja aamiaiselle. Seuraava kohde on Jönköping. Koska oli sunnuntai oli vähän auki esim levyliikkeitä. Mutta jokunen löytyi ja löytyi myös vinyylilevyja.Ostimme 24 vinyyliä ja hinta oli 800kruunua/ eli noin 72€.Kävimme myös parilla kirpparilla ja aina sitä jotain ostettavaa löytyy.

Sitten suuntana Kapellskär-> Naantali. Ennen Tukholmaa mulla tuli niin hirveät hermosäryt jalkoihin , että oli pakko päästää mieheni ajamaan.Vastoinkäymiset hermosärkyihin ei riittänyt vaan alkoi pirunmoinen ruuhka.




Oltiin vähän hermona, ehditäänkö ajoissa satamaan. Onneksi ehdittiin ja saimme huokaista helpotuksesta!

Kapellskär-Naantali( tai toisin päin) Finnlinesin kanssa on ihan huippu. Sitä olen täällä ennenkin  hehkuttanut Jos haluaa 24h risteilyn bailabaila meningillä , sitten nuo laivat ja reitti ei ole oikea valinta.Mutta siirtyminen maasta toiseen ihan ykkönen!






 Kyllä reissussa on kiva olla. Mutta on tämä kotonakin oleskelu ihan mukavaa melkein kuukauden reissun jälkeen.Nyt vaan olla hetki kotona, rauhoitutaan ja tylsistytään tähän kotona olemiseen. Syyskuun alussa lähdetään asunto-autolla Pohjois-Norjaan paikkoihin missä ei vielä olla oltu.

Ei kommentteja:

Maanantaina piti lähteä Pohjois-Norjaan

    mutta eipä lähdetäkkään-tosin rahat meni! Olimme varanneet ja maksaneet retkeilyauton. Runsas viikko sitten selvisi, että firma on haett...