Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

2.03.2024

Barcelona lähinnä kuvin kun matkapäiväkirja hukassa

Ensimmäiseksi kuitenkin päivitän vähän musiikista.Matkailun lisäksi se on mun suuri harrastus, ja ollut jo vuoskymmenet.Hiljaisuus ahdistaa mua!

Olimme eilen isolla porukalla Turun konserttisalissa kuuntelemassa konserttia Yhdessä, jossa esiintyy Lea Laven,Marion,Kai Hyttinen ja Markku Aro.Tällaisille yli kuuskymppisille se oli suurta musiikin iloittelua ja kaikki palautui nuoruuteen.Konserttisali oli täynnä, ja lopussa ihmiset seisovat ja taputtivat Dirlandaa tahdissa.Rouva vessajonossa sanoi: "olin 12-v kun olin ihan rakastunut Markku Aroon".Mää olin puolestani hevosmies-jantusena Perniössä , kun me flikat tapailtiin Perniön poikia heinäpaalien suojassa , ja silloin soi Lean" tuo tumma nainen".Onhan Lea Lavenilla niin loistava/tunnistettava ääni. 



                                     (Kiitos Sinikka ja Tanja kuvien lainaamisesta)

 

Nyt on taas hyvä aika kirjoittaa muistelmia blogiin kun taustalla soi eilinen Voice ja Levyraati.

Olimme maaliskuu 2016 Barcelonassa viikon.Hotellimme oli La Ramblan  varrella ja saimme tuhat+sata varoitusta miten La Rambla on taskuvarkaiden valtakunta. Mutta se oli taivas parvekekyttääjälle!  Seuraavaksi kunnon kuvakavalkaadi parvekkeelta.
























Ikävä kyllä, en löydä matkapäiväkirjaa tästä reissusta!

Koska mieheni synttärit oli ollut alkukuusta  ja haluan aina hänet yllättää jotenkin, nyt oli vuorossa "ämmäntappajan" kyydissä ajelu Barcelonassa.Olin tilannut sen jo etukäteen kotoota. Niinpä tuo hauskan näköinen mies tuli hakemaan meidät hotellilta ja lähdettiin reissuun.





                                                Tämä kuva on täysin lavastettu



Minä istuin "ämmäntappajassa" ja mieheni tarakalla. Meillä oli mikrofoonit ja kuulokkeet kypärissä ja kuski kertoi koko ajan missä  mennään ja kertoi samalla nähtävyyksistä.














Saimme samalla reissulla myös tutustua Sagrada familia,Göellen puisto,Casa Batllo ja moneen muuhun "pakolliseen turistikohteeseen" ilman jonottamista.



















Mutta onneksi kuskimme ymmärsi näyttää meille muutakin, kun näitä rakennuksia mistä jokainen on jotain mieltä.



Kauppahallit on ulkomailla jotain elämää suurempaan! Jos haluaa hyviä tuoksuja, tuoretta tavaraa ja jopa herkkullista syötävää, paikallinen kauppahallihalli on oikea paikka.










Pääsiäinen sattui olemaan juuri silloin, kun olimme Barcelonassa ja taas oli parvekekyttääjällä ihmettelemistä!


















Olen kerran ollut Rhodoksella siskoni kanssa pääsiäisen aikaan ja se oli kanssa hieno kokemus!Siitä ei ikävä kyllä ole valokuvia.

Meidän reissu meni hyvin eikä jouduttu taskuvarkaiden putsaamiksi.Tosin kerran kun olimme katukahvilassa ,mieheni yhtäkkiä sanoi"häneltä on pöllitty rahat". Ihmettelin että missä vaiheessa kun hän oli maksanut tarjoilijalla ja olimme istuneet kahdestaan pöydässä.Lähellä ei ollut muita ihmisiä. Se oli sitten väärä hälytys-rahat löytyivät rintataskusta.














Ei kommentteja:

Parin päivän irtiotto

Helsingissä/Stadissa/Hesassa/isolla kirkolla,rakkaalla lapsella on monta nimeä. Maanantai aamulla lähdettiin liikenteeseen "kukon laulu...