Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

2.17.2024

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään.

On ollut sukulaisia kylässä, ruokavieraita,yhdet tanssiaiset niin silti. Yhtään asiaa ei auta toi ilma.Talvi on jatkunut liian kauan! Nyt on kaksi päivää satanut vettä ja tänä aamuna se muuttui rännäksi. Pirun liukkaat kelit ja tällainen "selkävaivaisen" on kamalaa tuolla kävellä vaikka on nastakengät. Rutinat sikseen ja vähän taas viime kesän muistelua.

Vietimme vuorokauden Nötön saarella jurttamajoituksessa viime elokuussa.https://notoboden.fi/jurttamajoitus/.Emme ole mitään telttailijoita mutta tuo oli kiva kokemus ja taas tutustuttiin yhteen kauniiseen saareen.





 Saarelta löytyi myös kauppa jossa käytiin ostoksilla ja olihan meillä omia eväitä mukana. Yhteysaluksella syötiin mennessä ja myös tullessa. Niissä on todella hyvää ruokaa ollut aina tarjolla!








Niin kuin kuvista näkyy saarella on lampaita ja lehmiä.Saaren kirkko oli todella kaunis ja hautausmaa oli hiekkamaata.









Tulevan kesän saaristoretki on siinä suhteessa valmis, että olen varannut jo lautta ja lossipaikat , samoin yöpymiset.

Ensimmäisenä päivänä ajetaan Korppooseen ja jäädään yöksi https://www.hjalmars.fi/hotelli

Olemme olleet heidän ravintolassaan syömässä jokusen kerran , ruoka on hyvää ja palvelu loistavaa. Koska meille tulee yksi hoitokoira mukaan niin se rajoittaa myös yöpaikkojen valintaa. Joka paikkaan kun ei saa koiraa ottaa.

Seuraavana päivänä mennään lautalla Kökariin.Eräs tuttu vinkkasi, että kesällä voi olla vaikea saada lauttapaikkaa kun on niin paljon mökkiläisiä ja tällaisia turisteja liikenteessä.Kökarin yöpymispaikkaa odotan innolla, taas hieman erilainen paikka.https://antons.ax/huoneita/

Kökarista seuraavana päivänä lautalla Långnäsiin josta sitten ajetaan Maarianhaminaan. Siellä ollaankin ihan kaksi päivää hotellissa.

Nyt Finnlinesin uusilla laivoilla on mahdollisuus matkustaa päiväsaikaa lemmikin kanssa ilman että pitää varata hyttiä. Me varattiin kuitenkin, kun sinne on kiva päästä pötköttämään meidän kaksijalkaistenkin. Samoin uusilta laivoilta löytyy ravintola johon voi mennä syömään lemmikin kanssa-hyvä parannus!!!  



                                             Kevättä ja kesää odotellessa!!!!!

Ei kommentteja:

Parin päivän irtiotto

Helsingissä/Stadissa/Hesassa/isolla kirkolla,rakkaalla lapsella on monta nimeä. Maanantai aamulla lähdettiin liikenteeseen "kukon laulu...