Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

4.03.2024

Vihdoin ja viimein alkaa aurinko paistaa risukasaan!

Mää olen niin kypsä olemaan vaan kotona!Joulukuussa kun tultiin Eurooppa turneelta kotiin, oli sellainen olo " en lähde täältä pitkään aikaan mihinkään".Ja nyt alkaa seinät kaatumaan niskaan.Ja tää hlvt talvi sen kuin jatkuu- ei todellakaan ole mun suosikki ajankohta vuodesta. Joko sataa lunta tai vihmoo vettä vaakatasossa.


Viikko (pääsiäinen) meni siinä kun hoidossa oli tuttujen koira.Olihan taas tuttavuus!

                                        Niin löysälasse kuin vaan olla voi!

Meillä oli suunnitteilla mennä Starsbourgiin koiranhoitajiksi, mutta nyt tilanne näyttää siltä, ettei koira-vanhuus ole välttämättä hengissä heinäkuussa.Emäntä lupasi , että saamme majoittua heille.Pari päivää onkin mennyt sopivasti, kun olen suunnitellut reittiä Ranskaan ja varannut yöpymispaikkoja.

Ranskan reissu on vasta heinäkuun lopulla.Ensi viikolla mennään 3 vuorokaudeksi Helsinkiin.Meille tulee 25-v hääpäivä ,joten mennään oikein isolle kirkolle sitä juhlistamaan.Kun vielä ostettiin museokortit , meillä on paljon ohjelmaa luvassa ja ruokailua kunnon ravintoloissa.https://www.elite.fi/ ja hääpäivänä https://kosmos.fi/

Kesäkuun alussa lähdetään saaristoretkelle.Aikoinaan purjehdittiin, mutta kun on tullut ikää on helpompi mennä autolla ja nukkua hotelleissa. 

Hoitokoiramme Haiku lähtee reissuun kanssamme.


Ensimmäinen yö ollaan Korppoossa https://www.hjalmars.fi/hotelli.Tässä paikassa on niin hyvää ruokaa, että kannattaa ajaa sinne vähän kauempaakin!

Korppoosta siirrytään lautalla Kökariin missä ollaan yksi yö ja sitten lautalla Maarianhaminaan jossa ollaankin kaksi yötä.On niin kiva tavata entisiä työkavereita .Retken päätteeksi tullaankin Långnesista Naantaliin https://www.finnlines.com/fi/

Matkailu avartaa ja varsinkin piristää, olkoon sitten kotimaan matkailua tai muualla tapahtuvaa reissua!  

Ei kommentteja:

Vihdoin ja viimein jotain kirjoitettavaa

Tämän kesän saartistoretki suoritettu ! Vuosikaudet kierrettiin saaristoa purjeveneellä joten se on meille aika tuttua, mutta kun matkaa teh...