Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

6.26.2023

Saaristoretki jatko-osa

Mökkiyön jälkeen  lähdettiin aamutuimaan lauttarantaan ja lautalla kohti Maarianhaminaa-tai siis lautta meni Hummelvikiin josta ajeltiin M:haminaan.Sieltä oltiin varattu hotellihuone ja taas Haiku käyttäytyi joka paikassa niin loistavasti!

Yövyimme http://www.cikada.aland.fi/.Huone oli siisti ja oikein mukava, samoin henkilökunta.Heikki kävi aamiaisella ja sanoi , ettei ole koskaan törmännyt yhtä huonoon hotelli aamiaiseen.Joten mää jätin sen suosiolla väliin.

Kun olimme saapuneet hotelliin ja vähän kävelleet M:haminassa, käynyt kaupassa ja siistiytyneet lähdimme kyläilemään.Tavattiin mun entisiä työkavereita m/s Isabellalta. Kaksi avioparia jotka kaikki olivat laivalla duunissa. Oli niin kiva tavata heitä, meille tarjottiin herkullista ruokaa ja päivitettiin jokaisen kuulumiset.Haiku pääsi kielikylpyyn koska hänelle puhuttiin ruotsia.Mutta älykkäänä koirana hän oli äkkiä kärryillä.Hotellissa oleskelu ja yöpyminen meni taas loistavasti Haikun kanssa. Ihana helppo koira matkakumppanina!Seuraavana päivänä olikin kotiin lähdön aika.Taas uusi matkailumuoto Haikulle. Autolautalla Långnesista Naantaliin. Mulla kävi sellainen moka , että olin ymmärtänyt asian päin persettä. Luulin ettei tarvitse ostaa hyttiä kun ip:llä matkustaa Ahvenanmaalta mantereelle. Mutta sellainen pitikin olla  kun oli koira mukana.Laivalla on pelkästää kannella 7 olevat hytit sellaisia mihin voi ottaa eläimen . Ja jäljellä oli vaan pirun kallis hytti.No, ei auttanut itku markkinoilla, maksettavahan se oli.Olihan meillä sitten hulppeasti tilaa ja kivahan siellä oli kölliä koko porukan.summa summarum.Oli oikein hieno ja hauska tämän kesän saaristoreissu ja Haiku yllätti niin positiivisesti.Joka paikassa meni loistavasti hänen kanssaan!


Ei kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...