Tietoja minusta

Oma kuva
naimisissa, eläkkeellä oleva nainen.elämästä nautiskelija ja nykyään aika hitaalla käyvä tyyppi.mikäs kiire se valmiissa maailmassa on?

6.25.2023

Just oli vappu ja juhannuskin meni jo.Kiirettä on mukamas pitänyt ja ainakin koiria tavannut

Nyt mää yritän ryhdistäytyä ja kirjoitella tänne useammin koska sehän on tämänkin blogin tarkoitus.

Rooman jälkeen sk kettis Tenu meillä hoidossa jokusen päivän. Tuo rotu on meille niin tuttu kun kaksi on tuollaista kuulunut laumaamme.Tenu oli 100% rotunsa edustaja ja meillä meni kaikki loistavasti.

                                      Kyllä ketutti Tenua kun pallokone välillä lepäsi!

Kesäkuun ykkösenä meitä lähti 3 naista Lappeenrantaan ihan junalla kyläilemään Helin luo.Kaikki entisiä laivatyöntekijöitä.En muista koska olisin kahden vuorokauden aikana nauranut/itkenyt ilonkyyneleitä ja tanssinut niin paljon.Meillä oli ihan hlvt hauskaa.Ihmiset jotka ovat olleet laivalla töissä ovat ihan oma laumansa. Huumorintaju/kielenkäyttö/esteettömyys yms on ihan omaa luokkaansa.3 tuntia istuttiin paljussa,syötiin hyvin ja tanssittiin Kääriän chachachaata x100.Muisteltiin vanhoja tapahtumia laivalla kun niitä sattui ja tapahtui. Helillä on 6kk ikäinen pitkäkarvainen schäfer ViliJonkka -voi luoja mikä kullannuppu!Iso ku prkl ja kun kerta on pentu ei ihan ymmärrä , ettei esim voi kävellä nukkuvan ihmisen naaman yli vaikka kuinka tekee mieli viereen pötköttämään.


Olihan laumassa myös kissa Aapo-Kaapo mutta hän kissamaiseen tyyliin ei meistä kauheasti perustanut. Paitsi yöllä klo 4.00 alkoi mekkalan pito ja hän halusi ulos.Heräsin siihen ja päästin kissan ulos ja silloin meni sitten koirakin sinne. Ei mun auttanut muu kuin istua kuistilla ja odotella että palautuvat takaisin sisään.

 

Kun Lappeenrannasta palauduin kotiin ,oli Heikki mua junalla vastassa Haiku-koiran kanssa.Haiku tuli meille viikoksi hoitoon kun isäntäpari oli Puolassa.Olin itse pyytänyt Haikua meille ja varsinkin sitä , että hän lähtee kanssamme saaristoretkelle.Pari päivää siinä keräilin kotona voimia ( 2 vrk bailaamista on tässä iässä aika rasittavaa) lähdettiin saaristoretkelle.

Kustavin Vuosnaisista parin lauttamatkan jälkeen tultiin Kumlingeen jossa vietettiin yö mökissä.Haikun kanssa matkat meni tosi hienosti. Vaikka hän on muuten vielä vähän arka hän koko ajan vaan reipastuu.


 Yö meni todella loistavasti mökissä, käytiin rannalla grillaamassa ja katselemassa tietenkin kirkkoa ja hautausmaata.Mulla on joku pakkomielle hautausmaihin!

Ei kommentteja:

Kevättä ja kesää odotellessa

Vaikka olen nauttinut kotona olemisesta tuon 8 viikon eurooppaturneen jälkeen, niin nyt alkaa tympimään. On ollut sukulaisia kylässä, ruokav...